06/17/2020، 01:36 PM
امروزه مراجعه کنندگان به کافی شاپ نسبت به گذشته افزایش چشم گیری داشته است . به همین منظور کافی شاپ های بسیار زیادی در سطح شهر تاسیس شده اند . افزایش تعداد کافی شاپ های در سطح شهر باعث به وجود آمدن نوعی رقابت بین تمامی کافی شاپ ها شده است . برای پیروزی در این رقابت و جذب مشتریان نیاز به مدیریت و کادر حرفه ای می باشد . مدیریت کافی شاپ می بایستی به بهترین شکل قسمت های مختلف کافی شاپ را مدیریت کند و ضعف مدیریتی نداشته باشد . همچنین پرسنل کافی شاپ می بایستی با بهترین شیوه های تهیه و سرو انواع نوشیدنی ها ی سرد و گرم و همچنین طرز طبخ انواع پیش غذا ها آشنا باشند و در مواقع لزوم بتوانند منوی مناسب افراد را آماده کنند . علاوه بر موارد فوق دیزاین کافی شاپ باید به گونه ای طراحی شود که تمامی افراد با سبک های گوناگون از وقت گذراندن در آن احساس خشنودی داشته باشند و مشتریان دائمی کافی شاپ شوند . امروزه برای آموزش اصولی و تخصصی مدیریت کافی شاپ ، دوره هایی با عنوان آموزش مدیریت کافی شاپ برگزار می شوند که مدیریت کافی شاپ را به عنوان یک علم آکادمیک به علاقمندان حوزه تشریفات آموزش می دهند.