05/16/2020، 02:58 PM
در یک دوره کافی شاپ ، تمامی مسائل ریز و درشت مربوط به مدیریت موفق کافی شاپ ، به متقاضیان دوره آموزش داده می شود. اما یک فرد در جایگاه مدیریت کافی شاپ با چه کارهایی می تواند کافی شاپ خود را در رقابت با دیگر کافه ها به پیروزی برساند؟
فضای بیرونی و داخلی کافی شاپ : مطمئنا یکی از مسائلی که در رابطه با کافی شاپ ها و رستوران ، تاثیر زیادی در جذب مخاطب می گذارد ، انتخاب محل مناسب برای راه اندازی و همچنین طراحی داخلی و دیزاین کافی شاپ است.
استخدام پرسنل حرفه ای : مسئله بعدی بدون شک انتخاب دقیق پرسنل و کارکنان است. از آشپزها و باریستاها گرفته تا صندوق دار و مسئولین خدماتی.
تهیه و تنظیم منو : منوی کافی شاپ باید شامل به روزترین غذاها و نوشیدنی ها و در عین حال با دیزاین و ظاهری زیبا و مخاطب پسند همراه باشد.
امروزه مراکز زیادی از جمله مجتمع فنی تهران در داخل کشور اقدام به برگزاری دوره های آموزش مدیریت کافی شاپ نموده اند.
فضای بیرونی و داخلی کافی شاپ : مطمئنا یکی از مسائلی که در رابطه با کافی شاپ ها و رستوران ، تاثیر زیادی در جذب مخاطب می گذارد ، انتخاب محل مناسب برای راه اندازی و همچنین طراحی داخلی و دیزاین کافی شاپ است.
استخدام پرسنل حرفه ای : مسئله بعدی بدون شک انتخاب دقیق پرسنل و کارکنان است. از آشپزها و باریستاها گرفته تا صندوق دار و مسئولین خدماتی.
تهیه و تنظیم منو : منوی کافی شاپ باید شامل به روزترین غذاها و نوشیدنی ها و در عین حال با دیزاین و ظاهری زیبا و مخاطب پسند همراه باشد.
امروزه مراکز زیادی از جمله مجتمع فنی تهران در داخل کشور اقدام به برگزاری دوره های آموزش مدیریت کافی شاپ نموده اند.