05/09/2012، 10:34 PM
چای ترش چگونه فشار خون شما را پایین می آورد ؟خـوشـبـخـتانه نوشيدنيهاي جايگزين و بسيار مفيدي وجود دارد كه ميتواند از نظر آرامش بخشي و رفـع خـسـتـگـي بـراي كـسـانـي كه علاقهمند به نوشيدنيهاي گرم هستند سودمند باشد. چاي ترش از آن جمله است.
زمانی که دچار بیمار می شویم ، زندگی به کام ما تلخ می شود و به سختی می توانیم به زندگی روزمره خود ادامه دهیم .مثلا با ابتلا به دیابت كمكم بايد مصرف چاي و قند را تعديل كنيم. چاي تلخ است و نياز به شيريني دارد. به خود ميگوييم: ما به آن عادت كردهايم. اگر چاي نخوريم پس چه بخوريم ؟خـوشـبـخـتانه نوشيدنيهاي جايگزين و بسيار مفيدي وجود دارد كه ميتواند از نظر آرامش بخشي و رفـع خـسـتـگـي بـراي كـسـانـي كه علاقهمند به نوشيدنيهاي گرم هستند سودمند باشد. چاي ترش از آن جمله است.چاي ترش از گياه (هيبيسكوس) يا رز چيني تهيه ميشود كه از گلبرگ و دانههاي آن ميتوان به عنوان نوشيدني استفاده كرد. چاي هيبيسكوس داراي رنگ قرمز پر رنگ و طعم ترش است.در ميان گياهاني كه نام چاي را به خود گرفتهاند، چاي قرمز يا چاي ترش كه به آن چاي مكه هم ميگويند، به علت رنگ، طعم و خاصيت ويژهاي كه دارد، جايگاه مهمي را به خود اختصاص داده است.در عهد باستان از چاي سرخ به عنوان شادابكننده و رفـعكـنـنـده عوارض بيماريهاي قلبي استفاده ميكردند.مصرف اين محصول در تعدادي از فرهنگها مانند چين، مكزيك و حتي اروپا وجود دارد. در سودان و مصر به عنوان يك نوشيدني تشريفاتي در جشنهاي رسمي از آن استفاده ميكنند.نوشيدن اين گياه را ميتوان به صورت سرد و گرم به همراه مقداري قند يا نبات يا حتي بدون آن به عنوان يك نوشيدني رژيمي مصرف كرد.
خواص چاي ترش:
نـوشـيـدنـي ايـن گياه كاهشدهنده فشار خون، خـنـككـنـنـده بـدن، رقـيـق و تـصـفـيـهكـنـنده خون، كـنترلكننده كلسترول خون، اختلالات كبدي و صفرايي و همچنين آرام بخشي مناسب ميباشد و برعكس چاي كه باعث دفع آهن ميشود چاي ترش خود يكي از منابع غني آهن به شمار ميآيد.
طريقه مصرف چاي ترش:
افرادي كه داراي قند، چربي و فشارخون بالا هستند، ميتوانند يك تا دو نوبت از چاي روزانه خود را به چاي قرمز اختصاص دهند و براي هر بار مصرف، 5 گرم از گل برگهاي چاي قرمز را داخل يك فنجان ريـخـته و سپس آب جوش بر روي آن بريزند و سرپوشي گذاشته، 10 دقيقه بماند تا دم بكشد، سپس صاف كرده و ميل كنيد.
زمانی که دچار بیمار می شویم ، زندگی به کام ما تلخ می شود و به سختی می توانیم به زندگی روزمره خود ادامه دهیم .مثلا با ابتلا به دیابت كمكم بايد مصرف چاي و قند را تعديل كنيم. چاي تلخ است و نياز به شيريني دارد. به خود ميگوييم: ما به آن عادت كردهايم. اگر چاي نخوريم پس چه بخوريم ؟خـوشـبـخـتانه نوشيدنيهاي جايگزين و بسيار مفيدي وجود دارد كه ميتواند از نظر آرامش بخشي و رفـع خـسـتـگـي بـراي كـسـانـي كه علاقهمند به نوشيدنيهاي گرم هستند سودمند باشد. چاي ترش از آن جمله است.چاي ترش از گياه (هيبيسكوس) يا رز چيني تهيه ميشود كه از گلبرگ و دانههاي آن ميتوان به عنوان نوشيدني استفاده كرد. چاي هيبيسكوس داراي رنگ قرمز پر رنگ و طعم ترش است.در ميان گياهاني كه نام چاي را به خود گرفتهاند، چاي قرمز يا چاي ترش كه به آن چاي مكه هم ميگويند، به علت رنگ، طعم و خاصيت ويژهاي كه دارد، جايگاه مهمي را به خود اختصاص داده است.در عهد باستان از چاي سرخ به عنوان شادابكننده و رفـعكـنـنـده عوارض بيماريهاي قلبي استفاده ميكردند.مصرف اين محصول در تعدادي از فرهنگها مانند چين، مكزيك و حتي اروپا وجود دارد. در سودان و مصر به عنوان يك نوشيدني تشريفاتي در جشنهاي رسمي از آن استفاده ميكنند.نوشيدن اين گياه را ميتوان به صورت سرد و گرم به همراه مقداري قند يا نبات يا حتي بدون آن به عنوان يك نوشيدني رژيمي مصرف كرد.
خواص چاي ترش:
نـوشـيـدنـي ايـن گياه كاهشدهنده فشار خون، خـنـككـنـنـده بـدن، رقـيـق و تـصـفـيـهكـنـنده خون، كـنترلكننده كلسترول خون، اختلالات كبدي و صفرايي و همچنين آرام بخشي مناسب ميباشد و برعكس چاي كه باعث دفع آهن ميشود چاي ترش خود يكي از منابع غني آهن به شمار ميآيد.
طريقه مصرف چاي ترش:
افرادي كه داراي قند، چربي و فشارخون بالا هستند، ميتوانند يك تا دو نوبت از چاي روزانه خود را به چاي قرمز اختصاص دهند و براي هر بار مصرف، 5 گرم از گل برگهاي چاي قرمز را داخل يك فنجان ريـخـته و سپس آب جوش بر روي آن بريزند و سرپوشي گذاشته، 10 دقيقه بماند تا دم بكشد، سپس صاف كرده و ميل كنيد.