بیسکویت یک میان وعده مناسب برای دانش آموزان وکودکان محسوب می گردد البته به شرط اینکه به روش خانگی با روغن های مایع ودارای کلسترول کم وبا افزودن آردهای سبوس دار وانواع مغزها یا میوه ها تهیه گردد
موادلازم تخم مرغ 3عدد
شکر 3/4فنجان
کره آب شده 1/2 قاشق سوپخوری
وانیل 1قاشق سوپخوری
آرد 2فنجان
جوش شیرین 1قاشق سوپخوری
بادام خاموپوست گرفته 1/3فنجان
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده تا زرده تخم مرغ تغییر رنگ دهد سپس کره -پوست پرتغال -وانیل را مخلوط کنید آرد و جوش شیرین را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده بادام راهم اضافه کنید وآنقدر هم بزنید تا کاملا چسبناک شود .
فر را با دماي 175درجه سانتيگراد (350 درجه فارنهايت) گرم كنيد.
حالا خمير را به صورت 2 تكه بلند و كمعرض، روي يك كاغذ كرهاي پهن كنيد و براي 20 تا 23 دقيقه بپزيد تا نرم شود.حالا صبر كنيد تا خمير نيمپخته كمي خنك شود و سپس، آن را به عرض كمتر از يك سانتيمتر ببريد. حالا دوباره برشهاي خمير را به فر برگردانيد و هر سمتش را براي 6 تا 8 دقيقه بپزيد.
بیسکوییت ما آماده است نوش جان
موادلازم تخم مرغ 3عدد
شکر 3/4فنجان
کره آب شده 1/2 قاشق سوپخوری
وانیل 1قاشق سوپخوری
آرد 2فنجان
جوش شیرین 1قاشق سوپخوری
بادام خاموپوست گرفته 1/3فنجان
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده تا زرده تخم مرغ تغییر رنگ دهد سپس کره -پوست پرتغال -وانیل را مخلوط کنید آرد و جوش شیرین را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده بادام راهم اضافه کنید وآنقدر هم بزنید تا کاملا چسبناک شود .
فر را با دماي 175درجه سانتيگراد (350 درجه فارنهايت) گرم كنيد.
حالا خمير را به صورت 2 تكه بلند و كمعرض، روي يك كاغذ كرهاي پهن كنيد و براي 20 تا 23 دقيقه بپزيد تا نرم شود.حالا صبر كنيد تا خمير نيمپخته كمي خنك شود و سپس، آن را به عرض كمتر از يك سانتيمتر ببريد. حالا دوباره برشهاي خمير را به فر برگردانيد و هر سمتش را براي 6 تا 8 دقيقه بپزيد.
بیسکوییت ما آماده است نوش جان