انجمن وبلاگ نویسان [آوازک]

نسخه‌ی کامل: نکات ریز و حرفه ای آشپزی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
  •  جلوگیری از وارفتن کوفته: برای اینکه کوفته های شما در آب از هم نپاشد ، قدری آرد و تخم مرغ به آن بیافزائید و حرارت آتش را زیاد کنید.
  • اگر فلفل غذای شما زیاد شد: اگرفلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است ، چند دقیقه قبل از آن که غذا را از روی حرارت بردارید ، آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید. به طرز قابل ملاحظه ای تندی غذا از بین خواهد رفت.
  • برای مهمانی های خودمانی و شلوغ خود دسر ساده و خوشمزه سمولینای شیرین تهیه کنید.
  • اگر حبوبات بی نمک شده: اگرحبوبات شما بی نمک شد هرگز نمک خشک روی آن نریزید ؛ بلکه مقدار نمک مورد نیاز را در آبجوش حل کنید، سپس داخل حبوبات پخته بریزید . نمک به همه جای حبوبات می رسد.
  •  اگر سوپ یا خورشتتان که پخته‌اید، زیادی چرب شده، یک تکه یخ درون آن بیندازید با این روش یخ چربی‌ها را به خود جذب می‌کند. و می توانید با قاشق چربی‌ها را بیرون بریزید.
  • اگر برنجتان سوخت، چند حبه قند داخل برنج قرار دهید یا یک پیاز را از وسط نصف کنید و بین برنج بگذارید تا بوی سوختگی برنج را بگیرد.
  • برای گرفتن بوی زخم گوشت به آب گوشت درحال پخت چند عدد برگ بو، چند تیکه فلفل دلمه، پیاز و هویج اضافه کنید.
  • داخل روغن ماهی در حال سرخ شدن چند حبه سیر بیندازید تا بوی زخم ماهی را بگیرد.
  • اگر همراه ادویه‌ای که به غذا اضافه می کنید، زردچوبه است. باید حتما ادویه را کمی تفت دهید. چون زردچوبه خام طعم خوبی ندارد و طعم غذای شما را عوض می‌کند.
  • پخت بهتر ماکارونی: ۱- چند قاشق غذا خوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.۲- چند قاشق آبلیمو داخل ظرف ماکارونی در حال جوشیدن بریزید۳- چند قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی اضافه کنید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.
  • با روش های ساده و اصولی تهیه خامه از شیر تصویری آشنا شوید.
  • خوشمزه تر شدن دلمه برگ مو: برا ی بهتر شدن دلمه برگ مو از چاشنی تمرهندی مخلوط با آب استفاده کنید.
  • راهی برای بهتر رنگ دادن زعفران: برای اینکه زعفران شما بهتر رنگ بدهد می توانید از روش زیر کمک بگیرید:درون یک استکان کوچک به مقدار مورد نیاز زعفران ساییده بریزید و دو قاشق غذا خوری آب جوش به آن اضافه کنید. بعد از اینکه برنج را آبکش کردید و داخل قابلمه ریختید استکان حاوی آب و زعفران را در برنج فرو ببرید و دم کنی را روی قابلمه بگذارید. با دم کشیدن برنج ، زعفران هم دم می کشد و بهتر رنگ می دهد.
  • چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی : ۱- متاسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد کردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. درصورتی که این کار بسیار اشتباهی است. چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است . در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.- برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.۳- روی ظرف رب ، کمی روغن آب شده بریزید تا دیگر کپک نزند.
  • آیا غذاهای خاصی روی تامپوناد قلبی و روشهای جدید درمان تاثیر دارد؟
  • خوشمزه تر شدن کوکو سبزی: برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی ، از گردوی خرد شده و زرشک استفاده کنید؛ کوکوی شما بسیارخوشمزه می شود.
  • راهی برای تشخیص سوسیس تازه : انگشت سبابه را بر روی سوسیس فشار دهید. بعد از برداشتن انگشت اگر بر روی سوسیس جای انگشت نماند، سوسیس تازه است.
  • نکاتی درباره خورش ها : ۱- ابتدا گوشت خورش را کمی سرخ می کنیم تا در موقع پختن کف نکند ، چون کف در اثر جوشیدن ، و باعث بدرنگ شدن خورش می گردد.-خورش باید با حرارت ملایم پخته شود ، ضمنا کم آب و جاافتاده باشد.- انواع سبزیها را باید بعد از پختن گوشت به آن اضافه کنیم.۴-خورش را نباید زیاد هم بزنیم، چون باعث له شدن مواد درون آن می شود.- پیاز خورش را طوری خلال کنید، که همه به یک اندازه باشد تا در موقع سرخ کردن، همه یکدست طلایی شود . برای خوشرنگ تر شدن پیاز داغ می توانید، کمی زردچوبه اضافه کنید.۶-نمک و ترشی خورش را در آخر طبخ اضافه کنید . مقدار ترشی و چاشنی را می توان به میل وذائقه کم و زیاد کرد.
  • جدیدترین فواید و مضرات نان لواش، بهترین زمان و نحوه مصرف آن کدام است؟
سلام  مهاجرت به ایتالیا برای تحصیل در رشته آشپزی امکان پذیره/